REFECTOCIL

My Style

Velkommen til en verden av perfekte bryn og vipper!

RefectoCil er tidløs, moderne, voksen og seriøs, innovativ, trygg og profesjonell. En merkevare som profesjonelle og kunder stoler på.
Som selskap, så vel som med RefectoCil, er vi opptatte av å ikke miste momentum. “Han som slutter med å forbedre seg slutter med å være god.” Refectocil streber etter, ikke bare de  beste produktene, men også å 
støtte profesjonelle i å levere den beste service for sine kunder.


Hvorfor RefectoCil? Den komplette service for det totale utseende. Med produktene våre er det mulig å inkludere bryn- og vippestylingtjenester i salongers standard styling-tilbud. Med minimal innsats kan alle profesjonelle skape den perfekte individuelle utseendet, og dermed generere ekstra verdi og inntekt.

FARGEUTVALG

Få endeløs kreativitet med det tilpassbare fargesystemet for øyenvipper og øyenbryn av RefectoCil.


USP:
- Individuelt tilpasset farge
- Ni grunnfarger, åtte blandbare (utenom Blonde bryn)
- Varer opptil seks uker
- Perfekt definerte øyenbryn
- Lange, mørke og tykke øyenvipper
- 5-10 minutter for påføring
- Alle produkter er permanente
- Flekk-, svette- og vannbestandig

INTENSE BROW[N]S

Oppdag det innovative fargesystemet for vipper og bryn.

Produktlinjen er spesielt utviklet for farging av bryn og øyevipper og er den perfekte løsningen for kunder som setter pris på intensiv men naturlige øynebryn og vipper. RefectoCil Intense Brow[n]s er tilgjengelig i 4 fascinerende nyanser.

For enda mer uttrykksfulle resultater, legg til Intensifying Primer og lag en tilpasset og semi-permanent makeup-effekt. Fyldigere bryn og uttrykksfulle vipper på bare noen få trinn!

Fordeler:

  • Enkel påføring i salongen
  • Holder opptil 6 uker
  • Dermatologisk testet
  • Patentert fargesystem

SETT

Profesjonelle sett for en perfekt tjeneste.

Velg mellom:

Mini Lash & Brow Styling Kit - Det ideelle settet for nybegynnere

Starter Kit Basic - Ideell for alle som ønsker å lage klassiske stiler. Settet inneholder alt tilbehør som er nødvendig for toning.

Starter Kit Creative - Vi anbefaler Starter Kit Creative spesielt for alle som ønsker å oppnå kreative, typematchende øyenvipper og øyenbrynsstiler. Den inneholder alt nødvendig tilbehør for toning.

Starter Kit Sensitive - RefectoCil Starter Kit Sensitive inkluderer alle 3 farger og tilbehør, som er nødvendig for toning med RefectoCil Sensitive.

VERKTØY

Verktøy anno 2022 er innovativ & tilpasset brukeren.


Prøv Browista-paletten som kan festes på håndbaken, tillater håndfritt arbeid uten drypping. Den integrerte merkingen garanterer det ideelle blandingsforholdet!

Tutorials

How-to: Lash Tinting

RefectoCil | 0:20 min.

How-to: Brow Styling

RefectoCil | 0:20 min.

How to: Blonde Brow

RefectoCil | 2:09 min