EVO

hvorfor evo?
vi er her for å gi alle og enhver godt hår. ingen mirakelkurer, gimmicks, hypede ingredienser eller svar på kjærligheten, livet og andre problemer... bare kvalitet, profesjonell hårpleie som snakker sant med personlighet.

historie
evo kommer fra en lang tradisjon innen frisørfaget, og har alltid vært en familieaffære. familieoppdraget om å vokse og beskytte frisørbransjen har vært kjernen i vår virksomhet siden 2005. i dag fortsetter vi dette arbeidet ved å tilby salonger over hele verden ærlige produkter som setter ytelse, mennesker og planeten først.

å gjøre det rette
hos evo ønsker vi å skape forandring til det gode og skape en bevegelse av frie tenkere som bryr seg om å gjøre det rette. her er hvordan vi gir en hjelpende hånd og prøver å gjøre det bedre hver dag...

vårt sortiment er fritt for sulfater, parabener, dea, te, propylenglykol og gluten ... for å gjøre dagen din litt tryggere. 

vi tilsetter ikke oppskrytte ingredienser eller gimmicker bare for å kunne hevde noe på etiketten ... produktene våre holder det de lover.

vi tester ikke på våre pelskledde venner (kun mennesker), og vi har den grusomhetsfrie peta-akkrediteringen for å bevise det.

vi er alltid på utkikk etter måter å gjøre det bedre på når det gjelder plast, og det er derfor vi inkorporerer grønn pe og resirkulert plast i produktene våre.

vi kompenserer for klimagassutslippene våre ved å kjøpe sertifiserte karbonkreditter, og vi bruker også solenergi på drifts- og produksjonsnivå for å redusere karbonavtrykket vårt ytterligere.

evo hair


vi er et profesjonelt hårpleiemerke med et komplett konsept som ikke skammer seg over ingredienser eller grønnvasking. i stedet lager vi de beste produktene vi kan, samtidig som vi respekterer mennesker og planeten.

hvert av våre gimmick-frie produkter er laget for alle og enhver. de er enkle å forstå og enkle å bruke. og fordi vi tror på å gjøre ting enkelt, er alle våre produkter designet for å kunne blandes, matches og legges i lag for å gi frisører full pleie-, stil- og fargefrihet.

 

fukt

tørre follikler forsegles. fukter tørt, farget hår.

 

 

 

repair text

 

reparere

kjærlighet er i håret. reparere svakt, sprøtt, fargebehandlet hår.

 

volum

fett og lykkelig. volumere fint, slapt fargebehandlet hår.

 

 

 

 

krølle

vridd for livet. støtte og forbedre alle krølletyper.

 

glatte

glatte og kontrollere krusete, uregjerlig, farget hår.

 

 

 

 

stil

store skulptører bruker ikke tofu. styling og etterbehandlings-alternativer for alle hårtyper.

 

ansikt og kropp

gimmickfri, effektiv ansikts- og kroppspleie.

 

 

 

 

verktøy

innovative, profesjonelle verktøy.

 

 

 

evo color

vår komplette profesjonelle fargeportefølje, fra salongfarge til fargevedlikehold hjemme, gjør det enkelt for frisører å oppnå kreative og brukbare looks for alle og enhver, samtidig som de respekterer mennesker og planeten.

hue-verse

evo hue-verse har et komplett utvalg av ammoniakkfrie permanente farger og semi-permanent gloss som gir uovertruffen ytelse uten kompromisser.

vi søkte høyt... vi søkte lavt... vi dro til verdens ende. det vi lette etter fantes ikke. så vi gikk til det ytterste. vi fordrev teoriene... vi skapte en ny grense... vi brukte år på å skape noe utenomjordisk... et rom... et sted... et kosmos... av prestasjonsgivende, sannferdig farge.

fab pro

evo fab pro gir deg muligheten til å matche og vedlikeholde enhver hårfarge perfekt, mellom salongbesøk med en tilpasset fargevedlikeholdsbalsam.

matche det - passer perfekt til kundens hårfarge

bland det - blande et tilpasset fargevedlikeholdsbalsam

ta det bort - de tar det bort for å vedlikeholde fargen mellom salongbesøkene.

hva er staino?

en fargepalett med 10 super intense direktefarger pluss en klar for farge behandlinger i salongen. staino er fullt blandbar for endeløse intense nyanser (og pasteller) som varer opptil 50 vasker, falmer tone i tone og kan vedlikeholdes med en skreddersydd fargebevarende balsam.

 

staino er en del av evo FAB PRO?

perfekt match og vedlikehold av dine kunders staino farge mellom salongbesøk. bare tilsett staino til en fab pro balsambase for å skape en intens skreddersydd fargebevarende balsam... voila.

 

bottle blonde

evo bottle blonde er en profesjonell lysningsportefølje som gir maksimal lysningskraft og fleksibilitet med rene, jevne blonde resultater samtidig som den respekterer mennesker og planeten.

powder lightener

et bleke pulver egnet for alle lysningsapplikasjoner som løfter jevnt opp til 9 nivåer samtidig som den bevarer hårets styrke og fuktighet.

clay lightener

en leire bleking for kreativ og presis frihåndsblondering som jevnt løfter opp til 8 nivåer samtidig som den bevarer hårets styrke og fuktighet.

colour remover

en fargefjerner for fjerning av direkte farge, halvpermanent og permanent farge fra farget hår.


"jeg elsker det faktum at bottle blonde gir meg et så vakkert og jevnt lyst resultat hver eneste gang. den parfymefrie formelen betyr at jeg kan tilby kundene komfort i hodebunnen som aldri før. i tillegg betyr det faktum at karbonavtrykket vårt reduseres med påfyllingsalternativet at jeg kan gjøre jobben min med stolthet over valgene jeg tar." 

jay kownacki - leder for utdanning

colour tools

evo-fargeporteføljen støttes av verktøy som er utviklet av colorister, som er funksjonelle, behagelige for øyet og designet for å gjøre livet enklere i salongen.